Laat het openbaar vervoer je in de steek? Wij nemen het voor je op!

Nu aanvragen

TreinTramBus ijvert als belangenvereniging voor een goed en efficiënt openbaar vervoer voor alle reizigers. Wij zetten ons al jarenlang in voor een beter op de reizigers afgestemd openbaar vervoer en wij kunnen jouw steun goed gebruiken! Samen zijn we sterker! Word nu lid en geef ons en alle reizigers nog meer slagkracht.

 

“Ik reis regelmatig met het openbaar vervoer. Voor een bescheiden som help ik TreinTramBus om beter voor mij op te komen als reiziger. Ook de kortingen spreken me aan.”

 

Met je lidkaart heb je toegang tot leuke kortingen en voordelen:

  • Groene Halte: TreinTramBus-leden krijgen gratis toegang tot de digitale wandelbrochures van Groene Halte en krijgen een voordeeltarief bij de aankoop van een gedrukte wandelbrochure.
  • Blue-bike: TreinTramBus-leden kunnen zich via www.blue-bike.be registreren voor een Blue-bike abonnement (12€/jaar) en krijgen het eerste jaar de helft van dat abonnement cadeau (korting 6€).
  • Stoomtrein Maldegem-Eeklo: aan TreinTramBus-leden wordt het groepstarief toegekend. Meer info over de rijdagen:  www.stoomtreinmaldegem.be
  • Tramsite Schepdaal: de tramsite is geopend van april tot einde oktober op woensdag van 14 tot 18u en op zondag van 10 tot 18u. In de winterperiode: de 2de zondag van de maand van 10 tot 16u. Meer info over de site: info@tramsiteschepdaal.be
  • Fotoboek “Rail” in het spoor van België: leden krijgen een korting van 5 euro bij aankoop van dit mooie boek als ze hun lidnummer mailen naar de fotograaf via webshop@tomverbruggen.com

 

Kies de formule die het best bij je past:

(*) Je inschrijven doe je onderaan de pagina

Jongerenlidmaatschap (voor -26 jarigen)

Digitaal lidmaatschap

Klassiek lidmaatschap

Steunend lidmaatschap

Nu lid worden!

Hoe word je lid?

1. Vul het formulier hiernaast in

2. Schrijf het juiste bedrag over of betaal via domiciliëring (bij domiciliëring dient u ook dit formulier in te vullen en ondertekend terug te sturen naar info@treintrambus.be of via post naar TreinTramBus, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent)

Ons rekeningnummer: BE35 0682 0758 1037 (BIC: GKCCBEBB)

{{feedback.message}}

Indien u kiest voor een gewone bankoverschrijving, dient u het bedrag van € 10,00 € 20,00 € 27,00 € 32,00 € 50,00 op volgende rekening van TreinTramBus over te maken: IBAN: BE35 0682 0758 1037 – BIC: GKCCBEBB met vermelding van uw naam en 'nieuw lid'

Indien u kiest voor domiciliëring dient u een domiciliëringsmandaat in te vullen en terug te sturen naar info@treintrambus.be. Het document kunt u hier openen, downloaden en afdrukken.

* Verplichte velden

Ik wens mij hierbij in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Door het versturen van dit formulier, verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.