Het laatste nieuws rond openbaar vervoer

Hier vind je de eigen berichten over de werking van TreinTramBus, de nieuwtjes over uitstappen, en meer info over wat verder in onze contacten zoal verzamelen.

In de media

Geregeld reageert TreinTramBus in het publieke debat in Vlaanderen en Belgiƫ rond openbaar vervoer. Via deze pagina kan je de hele berichten teruglezen, met alle nuance en details die in de publicatie al eens verloren kunnen kan gaan.

Standpunten

Over een uiteenlopende reeks onderwerpen zijn er standpunten gedefinieerd, die we vanuit TreinTramBus verdedigen. De volledig lijst vind je hieronder terug. Niet eens met een standpunt, of wil je meer informatie bekomen, neem even contact op.

Mondig Mobiel

Mondig Mobiel is het ledenblad van TreinTramBus. Iedere drie maanden lees je een bonte mix van artikels over beleid, buitenlandse voorbeelden, reiservaringen en andere interessante artikels, die allemaal iets met het openbaar vervoer te maken hebben. Leden ontvangen deze per post of kunnen hieronder de digitale versie terugvinden.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alles waar we mee bezig zijn, en wat er in Vlaanderen op vlak van openbaar vervoer beweegt? Dan kan je je onder andere inschrijven op de nieuwsbrief via de link hiernaast.

{{feedback.message}}

* Verplichte velden

Ik wens mij hierbij in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Door het versturen van dit formulier, verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.