Ledenwerking

Beter openbaar vervoer komt niet vanzelf!

TreinTramBus springt al jaren in de bres voor alle gebruikers van het openbaar vervoer, met mooie resultaten, maar vooral nog veel werk voor de boeg. We vertegenwoordigen graag alle gebruikers, maar kunnen dit niet blijven doen zonder de steun van leden. De steun van leden laat ons toe om bepaalde aspecten professioneler aan te pakken en om dus beter de stem te zijn van de gebruikers. Voor de leden die ons ondersteunen in de werking voorzien we daarnaast ook enkele voordelen, hieronder vind je alle informatie daarover.

Ontdek hier

 

Lid worden

Wil je onze werking steunen? Dat kan op verschillende manieren, via de pagina hieronder vind je alle informatie. Afhankelijk van hoe je steunt krijg je toegang tot verschillende categorieën.  Alle leden kunnen aansluiten bij de excursies en krijgen toegang tot de ledenhoek. Alle praktische info vind je hier
Nu aansluiten

Ledenhoek

De ledenhoek is de verzameling van pagina’s op deze website die enkel voor leden toegankelijk is. Dit kan gaan over extraatjes voor de leden, MOMO artikels, Ledenvoordelen, de Groene Halte brochures en nog veel meer. Je herkent deze pagina aan de vermelding ‘exclusief voor leden’ wanneer je niet aangemeld bent. Om aan te melden klik je rechts boven op de knop inloggen. daar vul je je gebruikersnaam (de login van de oude website) of je emailadres in en je wachtwoord (standaard is dit je lidnummer), later kan je dit aanpassen. Wanneer je ingelogd bent, kan je zonder problemen alle artikels en downloads openen.

Heb je problemen met het inloggen, neem dan zeker contact op met het secretariaat. Bij de overganag is het zeker mogelijk dat er een paar problemen onststaan, en we doen onze uiterste best om je zo snel mogelijk op weg te helpen.
Benieuwd?