Ledenvoordelen

Lidkaart

Alle TreinTramBus-leden krijgen een lidkaart in de bus. Die is een jaar lang geldig voor het hele gezin. Op de lidkaart staat je lidnummer vermeld. De lidkaart is het fysieke bewijs dat je lid bent.

Bewaar deze lidkaart goed, want met je lidnummer kan je inloggen als lid. Op de ledenhoek kan je inschrijven voor excursies, Groene Haltebrochures bestellen en allerlei extra informatie raadplegen. Zo kan je er bijvoorbeeld alle nummers van Mondig Mobiel en alle Groene Halteroutes als pdf downloaden.

Alle leden ontvangen hierover een persoonlijk e-mailbericht met meer informatie!

 

Groene halte brochures: gratis digitaal en voordeeltarief papieren versies.

Groene Haltebrochures kunnen door niet-leden aangekocht worden. Voor TreinTramBus-leden geldt uiteraard een voordeeltarief. Grotere aantallen: prijs op aanvraag. Op de site groenehalte.be vindt u een overzicht van de bestaande wandelingen.

Onze Stationsstapper is uitgeput (onze leden vinden de wandelingen wel nog digitaal terug in onze ledenhoek). Hij kreeg een nieuwe uitgave onder de naam Treinstapper2. Bestellen kan hier! Ook de Treinstappers 1 en 3 zijn via het secretariaat te bestellen.

 

Andere voordelen

Op vertoon van je lidkaart geniet je als TTB-lid bovendien van een paar leuke extra voordelen:

blue-bikeBlue-bike: TreinTramBus-leden kunnen zich via deze link registreren voor 50% korting op een Blue-bike abonnement (12€). Daarvoor heb je een speciale toegangscode nodig, die je vindt op de brief of mail met je lidkaart.
> Meer info over Blue-bike

Cambio autodelen: TreinTramBus-leden krijgen 10€ korting op de activeringskosten.
> Meer info over Cambio

Stoomcentrum Maldegem: aan TreinTramBus-leden wordt het groepstarief toegekend (3€ i.p.v. 4€ voor inkom + rit smalspoor; 6€ i.p.v. 9€ voor inkom + normaalspoor)
> Meer info over het stoomcentrum

Tramsite Schepdaal: De site van de Tramsite te Schepdaal (Ninoofsesteenweg 955, 1703 Dilbeek) is geopend van 1 april tot eind oktober open voor het publiek, elke woensdag- en zondagnamiddag van 13 tot 18 uur.
> Meer info over de tramsite Schepdaal

Rederij De Gentenaer: 1€ korting op een boottochtje (enkel geldig voor de gewone individuele rondvaart van 50 minuten, maximum 2 volwassenen en 3 kinderen per lidkaart)
> Meer info over Rederij De Gentenaer