Verken de natuur met de Grensleie-Wandeldag op 17 september: Ontdek de magie van Groene Halte Wandelingen!

dinsdag, 22 augustus 2023

Verken de natuur met de Grensleie-Wandeldag op 17 september: Ontdek de magie van Groene Halte Wandelingen!

Ben jij ook zo klaar voor een onvergetelijk avontuur in de verkwikkende buitenlucht? Heb je een hunkering naar de weelderige natuur en het gevoel van vrijheid dat alleen een wandeling kan bieden? Dan hebben we nieuws voor jou! Op 17 september komt de Groene Halte-wandeldag Grensleie eraan, een uniek evenement dat je de kans biedt om de adembenemende pracht van de natuur te verkennen en te genieten van een dag vol avontuur en ontspanning.

Het betoverende concept van Groene Halte Wandelingen

In 2021 sloegen Toerisme Grensleie en TreinTramBus de handen ineen om het Wandelnet Groene Halte Grensleie te lanceren. We ontwikkelden 5 Groene Halte wandelingen en nog eens 30 mogelijke varianten. Deze hebben we gebundeld in een mooie brochure. Dit baanbrekende concept combineert moeiteloos wandelen en duurzaam reizen, waardoor je op een milieuvriendelijke en handige manier kunt genieten van de prachtige omgeving.

Groene Halte Wandeldag Grensleie: een dag vol ontdekkingen

Zet een grote cirkel om 17 september 2023 in je agenda, want dit is de dag waarop je jezelf onderdompelt in een onvergetelijk avontuur tijdens de Groene Halte Wandeldag Grensleie. Van 8:00 tot 18:00 uur kun je deelnemen aan een reeks fantastische wandelroutes die je meenemen langs de meest betoverende plekken in de cluster. Kortom geniet van al het moois dat de Grensleieregio te bieden heeft.

Waarom mag je dit niet missen?

De Grensleie Wandeldag gaat verder dan simpelweg wandelen. Het is een gelegenheid om eens te testen of wandelen met het openbaar vervoer je aanspreekt. Het is ook een kans om de Grensleieregio te ontdekken en om nieuwe vrienden te maken, samen memorabele momenten te creƫren en je liefde voor wandelen te delen. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een plezierige dag buiten, dit evenement heeft voor elk wat wils.

Hoe doe je mee?

Deelnemen kan door je in te schrijven via deze link. Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om te genieten van een dag vol natuur, avontuur en gezelligheid tijdens de Grensleie Wandeldag op 17 september. Meld je vandaag nog aan, roep je vrienden en familie bijeen en maak je klaar voor een dag vol herinneringen. Samen ontdekken we de schatten van de Grensleie-regio, en we hopen je te verwelkomen op 17 september!

  • Schrijf je hier in voor de Groene Halte Wandeldag Grensleie
  • Wil je deze route op een ander moment doen? Bestel dan hier de mooie brochure.