Home Werking Promotie en campagnes
Promotie en campagnes

Naast onderzoek en advies besteedt TreinTramBus veel aandacht aan promotie en campagnes. Hieronder vind je meer informatie over onze campagnes en projecten:

   

Groene Halte

Wandelen en openbaar vervoer? De perfecte combinatie!  Het idee is eenvoudig: de wandelaar reist met het openbaar vervoer naar Groene Halte A, waar een wandeling 'in rechte lijn' vertrekt. Op het eindpunt van de wandeling stapt de wandelaar aan Groene Halte B terug op het openbaar vervoer. Beide haltes worden aangeduid als ‘groene halte’. De wandelingen zijn beschreven in prachtige brochures.

Voor meer info: website Groene Halte

 


 

Campagne Netwerk duurzame mobiliteit

smove logo webTreinTramBus werkt mee aan de jaarlijkse campagne voor duurzame mobiliteit, gecoördineerd door het Netwerk Duurzame Mobiliteit. In 2011 en 2012 werkte TreinTramBus acties uit rond duurzame bereikbaarheid van events in provinciale domeinen: "Met fiets, bus of trein naar het domein". In 2013 organiseerde TreinTramBus een bevraging rond de noden en wensen van recreatieve bestemmingen met betrekking tot duurzame mobiliteit. Daarnaast onderhoudt TreinTramBus mee de website www.smove.be.

Voor meer info over de campagne: zie www.duurzame-mobiliteit.be en www.weekvandemobiliteit.be

 


  

OV-ambassadeurs

Het project 'Ouderen als OV-ambassadeur' wil bijdragen tot duurzame mobiliteit en de verlenging van de vervoersautonomie van actieve Vlaamse ouderen. Het wil daarbij zowel een sensibiliserende als educatieve rol vervullen.

Meer info over OV-ambassadeurs vind je hier.

 


  

Duurzaam naar events

duurzaamnaareventsTreinTramBus wil bezoekers van evenementen aansporen om zich op een duurzame manier te verplaatsen. Samen met een aantal eventorganisatoren (Davidsfonds, Iedereen Leest, Literatuur Vlaanderen... ) werkt het projectteam leuke acties uit om mensen te overtuigen niet met de auto af te zakken naar de evenementen. Zwas erin 2019 de actie BoekEnTrein.

 

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12