Home Leden

Beter openbaar vervoer komt niet vanzelf!

TreinTramBus springt intussen al 30 jaar in de bres voor de gebruikers van het openbaar vervoer. Met mooie resultaten, maar ook met een pak uitdagingen naar de toekomst. Openbaar vervoer zit in de lift en TreinTramBus wil mee: met jou als lid en/of vrijwilliger zal dat zeker lukken. 

Lid worden van Treintrambus?

Wil je onze werking steunen? Voor slechts 27 euro (steunende leden: 50 euro, buitenlandse leden: 32 euro) ben je een jaar lang lid. Nieuwe leden krijgen een welkomstpakket en een lidkaart geldig voor het hele gezin. Leden ontvangen vier keer per jaar ons tijdschrift Mondig Mobiel en kunnen deelnemen aan allerlei toffe excursies in binnen- en buitenland. 
> Lid worden
> Lidkaart en ledenvoordelen
> Tijdschrift
> Excursies

 

 

 

Ledenhoek: voorkeurtarief voor leden Treintrambus

groepfoldersgroenehalteAls lid van TreinTramBus kan je brochures bestellen aan voorkeurtarief.

De verzendingskosten zijn uiteraard lager als je meerdere brochures tegelijk bestelt. Onze Stationsstapper is uitgeput (onze leden vinden de wandelingen wel nog digitaal terug in onze ledenhoek). Hij kreeg een nieuwe uitgave onder de naam Treinstapper2. Bestellen kan hier!
> Lees meer

TreinTramBus-leden kunnen bovendien alle Groene Haltes en alle Stationsstapper-wandelingen GRATIS downloaden via de ledenhoek (pdf van de brochures én gpx-tracks), alsook voorbije nummers van ons tijdschrift Mondig Mobiel.
> Lees meer

 > Groene halte (niet leden)

 

Vrijwilligers ontvangen wij met open armen!

Op het secretariaat van TreinTramBus zijn vier professionele medewerkers actief. Daarnaast kan TreinTramBus rekenen op de steun van tientallen enthousiaste vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen TreinTramBus.

Heb je een vlotte pen en wil je meewerken aan de Redactieraad van Mondig Mobiel? Bied je graag een helpende hand bij het bemannen van onze infostand, verzendingswerk of een uitdeelactie? Wil je in één van onze werkgroepen mee discussiëren over het openbaar vervoer in je regio? Heb je een leuk idee voor een excursie? Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12