Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Ronse Speciaal cadeautje van de spoorlijnsint!
Speciaal cadeautje van de spoorlijnsint!
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 30 november 2017 16:58

Ook dit jaar gaan de spoorlijnpieten op pad om de brave reizigers te belonen! 

En... de spoorlijnsint heeft dit jaar een speciaal cadeautje! 

Vanaf 10 december zal er op de lijn Gent-Eeklo en op de lijn Gent-Ronse op zaterdag elk uur één trein rijden i.p.v. om de twee uur. Door de week komt er een P-trein Eeklo - Gent bij. De Spoorlijncomités hebben de afgelopen jaren sterk voor deze verbeteringen geijverd door brieven en adviezen te schrijven naar de NMBS, dit in meetings op tafel te gooien enz. We zijn dan ook zeer blij dat we dit goede nieuws kunnen melden!

Maar... Er kan nog veel beter! Zo willen we ook op zondag meer treinen, latere treinen op weekdagen, meer capaciteit op drukke momenten... Heb je zelf nog suggesties? Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij bundelen jullie wensen en leggen dit voor aan de NMBS-bazen. We kunnen niet garanderen dat alle wensen gehoord worden, maar we doen in elk geval ons best om mee(r) aan de kar, euh trein te trekken!

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12