Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Ronse Stuur een Railwenskaart of bedenk een originele trein-spreuk ... en win fantastische prijzen!
Stuur een Railwenskaart of bedenk een originele trein-spreuk ... en win fantastische prijzen!
Geschreven door Grandsart Delphine   
vrijdag, 25 november 2011 09:21

... en maak kans op fantastische prijzen! Geen inspiratie om deel te nemen aan onze filmwedstrijd? Geen nood: misschien bedenk je wel een leuke spreuk en win je een ontbijt met bubbels op de trein! Vervolledig op een originele manier onderstaande spreuken of bedenk je eigen spreuk en mail deze voor 21/12 naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wie weet word jij de gelukkige winnaar?

In een klein stationnetje ...
Do the locomotion and ...
Samen sporen is...

Het is veel leuker om de trein te nemen indien je een gesprekspartner hebt waarmee je een aangename babbel kan maken. Maar: hoe leg je nu contact met andere treinreizigers? Hoe zet je de stap naar die ene persoon die er wel leuk uitziet maar die je niet durft aanspreken? Hoe vind je studenten met dezelfde interesses? TreinTramBus heeft een oplossing: de Railwenskaart!

 

 

De voorbije week plaatste TreinTramBus in de stations op de spoorlijnen Gent-Geraardsbergen en Gent-Ronse een message-bord waarop mensen berichten, zoekertjes, geheime boodschappen enz. konden plaatsen. Lieve, leuke, romantische, ontroerende of zelfs bevestigende berichtjes... Wat men niet kan of durft zeggen, kan men nu schrijven!

Wil je zelf een leuke Rail-wenskaart sturen naar een reisgenoot? Je kan de kaart hier downloaden en invullen!

> Meer info over de campagnes rond Spoorlijncomités

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12