Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Ronse Mysterie langs Oost-Vlaamse spoorlijnen
Mysterie langs Oost-Vlaamse spoorlijnen
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 29 september 2011 09:19

Pendelaars op de spoorlijn Gent-Geraardsbergen en Gent-Ronse zouden wel eens bij de start van het academiejaar een in rook gehulde caravan kunnen tegenkomen.

Schrik niet als een geheimzinnige zigeunerin of wijze tovenaar u in de woonwagen probeert te lokken: binnen wacht een aangename verrassing...

Met een originele najaarscampagne willen TreinTramBus en de Provincie Oost-Vlaanderen de spoorlijnen op een positieve manier in de kijker zetten. De mysterieuze caravanactie vormt de start van de campagne die als doel heeft de affiniteit met de spoorlijn bij studentpendelaars te verhogen. Gedurende de maand oktober zal de caravan in verschillende stations langs de spoorlijnen Gent-Ronse en Gent-Geraardsbergen tussen 16u-18u halt houden. De treinreizigers die het aandurven een kijkje te nemen in de caravan, krijgen telkens een leuke verrassing mee die bij het vervolg van deze campagne nog van pas kan komen.

De acties vinden plaats in het kader van de spoorlijncomités die al enkele jaren onder de begeleiding van TreinTramBus en de Provincie Oost-Vlaanderen het reizen op deze spoorlijnen beter en aangenamer wil maken. De betrokken actoren bij de spoorlijncomités zijn: (potentiële) openbaarvervoergebruikers van de spoorlijn, lokaal verenigingsleven, belangenverenigingen, overheden en natuurlijk De Lijn en NMBS.

Volg onze actie via Facebook: http://www.facebook.com/pages/Spoorlijntjes/

Kom zelf een kijkje nemen!

  • Merelbeke: 26/09 en 10/10
  • Zottegem: 28:09 en 12/10
  • Geraardsbergen: 29/09 en 14/10
  • Oudenaarde: 04/10 en 17/10
  • De Pinte: 06/10 en 20/10
  • Ronse: 07/10 en 19/10
Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12