Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Ronse Aankondiging publieke bijeenkomst Oudenaarde
Aankondiging publieke bijeenkomst Oudenaarde
Geschreven door Bram Van den Bulcke   
woensdag, 19 mei 2010 16:00

In december 2009 hebben we voor het spoorlijncomité Gent-Ronse een bevraging gedaan bij de reizigers. De 363 antwoordformulieren zijn intussen verwerkt en zullen op woensdag 2 juni om 19u voorgesteld worden aan de vertegenwoordigers van vervoersbedrijven en gemeenten, reizigers en media. Plaats van afspraak is de Volkszaal in het stadhuis van Oudenaarde, Markt 1. Alle reizigers die regelmatig gebruik maken van deze spoorlijn en zich er voor willen inzetten zijn welkom!

Beknopt programma:

  • Inleiding en verwelkoming door Peter Hertog (gedeputeerde voor wegen, mobiliteit, water, onderwijs en recreatiedomeinen, provincie Oost-Vlaanderen)
  • Voorstelling van de resultaten van de enquête door Bram Van den Bulcke (TreinTramBus)
  • Vragenronde begeleid door moderator Stefan Stynen (voorzitter werkgroep spoorwegen TreinTramBus)
    Slot en drankje

Om alles goed te kunnen regelen verkiezen we dat de aanwezigen zich op voorhand aanmelden. Aanmelden is niet verplicht maar maakt het ons gemakkelijker om voldoende zitplaats en drank te voorzien.

Routebeschrijving: ca.10 minuten wandelen; vanaf het station ga je rechts en volg je de J. Braetstraat, vervolgens volg je links de Beverestraat.  


Grotere kaart weergeven
Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12