Resultaten enquête Zottegem
Geschreven door Grandsart Delphine   
vrijdag, 30 augustus 2013 14:45

In het voorjaar hielden Spoorlijncomité Gent-Geraardsbergen en Stad Zottegem een bevraging over de mobiliteit en de stationsomgeving.

De resultaten worden op dinsdag 10 september 2013 voorgesteld in de Raadzaal op het stadhuis. Dit vormt een unieke gelegenheid om mee te werken aan de verbetering van de mobiliteit in Zottegem. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Programma:

20u00: Welkom door burgemeester Jenne De Potter, schepen van mobiliteit Peter Vansintjan en Pieter Derudder, Provincie Oost-Vlaanderen

20u10: Voorstelling resultaten enquête

20u30: Toelichting plan van aanpak door vertegenwoordigers van De Lijn, NMBS, stad Zottegem en Provincie Oost-Vlaanderen

20u50: panelgesprek en mogelijkheid tot vraagstelling

21u10: Besluit en suggesties voor de toekomst

21u15: Receptie

Deze enquête kadert in de werking van het Spoorlijncomité Gent-Geraardsbergen. Een spoorlijncomité vormt een overlegplatform tussen reizigers, lokale verenigingen, gemeenten, provinciebestuur, NMBS en De Lijn. Doel is de kwaliteit van de spoorlijn en stations van één specifieke spoorlijn te verbeteren.

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12