Home Werking Promotie en campagnes

De afgelopen maanden konden de inwoners van Gavere deelnemen aan een enquête over de mobiliteit en de stationsomgeving in hun gemeente. 190 inwoners namen hieraan deel en gaven hun mening en suggesties over dit onderwerp.

Uit de analyse van de resultaten bleek dat de inwoners veiligere fiets- en voetpaden wensen en een totaalaanpak van de Stationsstraat (betere doorstroming, aanpak fietssuggestiestrook, bushalte aan station plaatsen) zich opdringt. Daarnaast is er een grote vraag naar concrete aanpassingen aan het station (o.a. meer schuilhuisjes, fietsenstallingen en een ticketautomaat plaatsen). Meer weekend- en avondtreinen en betere busverbindingen staan ook hoog op het verlanglijstje van de Gaverenaren.

Op 5 maart steken alle partners de koppen bij elkaar en zal er een rapport met aanbevelingen opgesteld worden. Dit rapport zal worden voorgesteld aan alle stakeholders. Ook de geïnteresseerde inwoners van Gavere zullen deze voorstelling kunnen bijwonen.

Op 13 maart wordt de enquête gelanceerd over mobiliteit in Zottegem. Bent u van die streek of maakt u gebruik van station Zottegem als overstappunt? Neem dan zeker deel aan de enquête via www.spoorlijncomite.be en maak bovendien kans op een weekendje weg én Fnac-bonnen!

Wenst u verder op de hoogte gehouden te worden over dit onderwerp? Stuur een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel naar +32 (0)9 223 86 12.

 

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

  • 2019.06.21
    INSCHRIJVING AFGESLOTEN: Groene haltewandeling Kerkepanne – Koksijde – De Panne
  • 2020.09.19
    Opening vier nieuwe Groene Haltes Ardennen (NIEUWE DATUM)

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12