Enquête Zottegem
Geschreven door Grandsart Delphine   
dinsdag, 12 maart 2013 14:08

De stad Zottegem, het Spoorlijncomité Gent-Geraardsbergen en de Provincie Oost-Vlaanderen willen uw suggesties en mening over het openbaar vervoer, verkeersveiligheid, bereikbaarheid station enz. te weten komen.Aan de hand van de analyse van de resultaten zal een rapport met aanbevelingen worden opgemaakt. De bedoeling is om zoveel mogelijk maatregelen ook concreet uit te voeren.

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts 5 à 10 minuten tijd in beslag maar helpt ons een heel eind op weg. Indien u kans wil maken om een uitstap met overnachting (ter waarde van 100 euro) of één van de Fnac-cadeaubonnen ter waarde van 25 euro te winnen vult u op het eind van de enquête uw gegevens in.

 

De enquête kan ingevuld worden tot 16 april.

 

Een papieren versie van de enquête vindt u in het infoblad en op het stadhuis. Deze kan u dan ingevuld afgeven op de dienst "toerisme" (stadhuis, Markt 1 te Zottegem) of opsturen naar: Stad Zottegem, Markt 1, 9620 Zottegem.

Bedankt alvast voor uw deelname!

 
Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.
Share/Save/Bookmark
Commentaar (3)add comment

de smet rene said:

ontmoedigen autoverkeer aan station
plaatsen van hoge snelheidsremmers voor en na de huidige zebrapaden. De donkere stationsgevel schilderen in een fris kleurtje Een ruimer voetpad langs de voorzijde station tussen tunnel en busstation
 
donderdag 02 mei 2013 om 18:44
Stemmen: -2

cornelis ashly said:

de bushalte van de lijn zorgt voor onveiligheid
De bushalte van De Lijn zou beter naar de achterkant van het station gebracht worden.tydens spitsuren zorgen de bussen voor teveel verkeer ,onveilig voor schoolgaande jeugd,enorm wat vervuiling door filevorming.De stad zelf zou hierdoor rustiger en aangenamer worden.GROEN naast station zou de boel wat kunnen opvrolijken.
 
vrijdag 03 mei 2013 om 09:34
Stemmen: -1

michiels said:

Administratief medewerker van Fed Financiën
Daar er verschrikkelijk veel pendelaars zijn die de trein nemen, en ook terug komen, is het tijdens de spits erg moeilijk voor de pendelaars tot de toegang of verlaten v/d perrons.
Te weinig trappen (1 links en 1 rechts)
Groot probleem!
 
vrijdag 03 mei 2013 om 14:12
Stemmen: +2

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2018 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12