E-mail Print

Excursies

Evenement 

Titel:
Met bus, tram en metro door Brussel
Wanneer:
10.11.2018
Categorie:
Excursies

Beschrijving

tram9Op zaterdag 10 november neemt TreinTramBus je mee voor een boeiende rit door diverse wijken van Brussel. We verkennen onder meer de nieuwe tramlijnen 8 Louiza – Roodebeek en 9 Simonis – Hoog Jette.

We verzamelen om 9u30u in de lokettenhal van Brussel-Centraal en rijden in een lus door Elsene, Oudergem en Woluwe. Op de middag voorzien we een pauze met mogelijkheid om iets te eten in het verkeersluwe centrum van de stad. In de namiddag rijden we richting Laken, Jette en Koekelberg. Onze rondrit eindigt rond 17u, maar wie dat wenst, kan de dag afsluiten met een ritje met de elektrische buslijn 33 Dansaert – Louiza. De exacte route en dienstregeling ontvangt u de dag zelf.

Plaats en tijdstip van afspraak: lokettenhal station Brussel-Centraal om 9u30

Deelnameprijs: 11 euro voor deelnemers die een dagkaart van de MIVB nodig hebben of 4 euro voor deelnemers met een MIVB-abonnement of -vrijkaart. Omdat we gebruik maken van de reguliere trams en bussen is het aantal deelnemers beperkt tot 30.

Begeleiding: Stefan Stynen, de dag zelf bereikbaar op tel. 0494 72 51 90

Inschrijving: Inschrijven vóór 5 november 2018 bij voorkeur via het online formulier (ledenhoek), via mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door een briefje te sturen naar TreinTramBus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent. Gelieve het correcte bedrag over te schrijven op rek. BE35 0682 02758 1037 van BTTB vzw met de vermelding “excursie Brussel”.

Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

busy