Home Leden Excursies Gegevens - Groene Halte Welkenraedt - Kelmis - Gemmenich

E-mail Print

Excursies

Evenement 

Titel:
Groene Halte Welkenraedt - Kelmis - Gemmenich
Wanneer:
06.05.2018
Categorie:
Excursies

Beschrijving

Foto hoge venen bewerkt zonder benoit 2Op zondag 6 mei gaan we met de Groene Haltewandelclub naar de Oostkantons. Niet de Hoge Venen deze keer, maar wel het noorden van deze regio. We wandelen van Welkenraedt naar Gemmenich via de vrij onbekende vallei van de Lontzenbach en de Hahnbach. Na de middagpauze lopen we ook een stuk langs de goederenspoorlijn Antwerpen – Montzen – Aken om te eindigen in Gemmenich, vlakbij het drielandenpunt.

De middagpauze is voorzien in Kelmis. Keuze te over aan restaurantjes en snackbars, maar je kan ook je lunchpakket nuttigen in een cafeetje. In Kelmis eindigt ook de korte variant van 9 km. Hier kan je met de bus terug naar Welkenraedt of Eupen. Op het eindpunt van de lange variant is er tijd voor een terrasje voor we op de bus stappen.

Opgelet: de wandeling is NIET toegankelijk voor rolstoelen of kinderwagens. De route is 15 km lang (korte variant: 9 km).

Plaats en tijdstip van afspraak: Station Welkenraedt, 10u40. Terugrit: per bus uit Gemmenich (16u39), vervolgens vanaf Welkenraedt per trein (17u26). Aanbevolen ticket: weekendticket of railpass tot Welkenraedt.

Deelnameprijs: Deelname is gratis; de ritten met trein en bus zijn niet inbegrepen. Maximum 30 deelnemers.

Begeleiding: Kees Smilde, tel. 0478 41 12 35

Inschrijving: Inschrijven vóór 4 mei 2018 bij voorkeur via het online formulier (ledenhoek), via mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door een briefje te sturen naar TreinTramBus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent.

Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12