Home Actueel Persberichten TreinTramBus Wandeldag gaat digitaal!
TreinTramBus Wandeldag gaat digitaal!
donderdag, 27 augustus 2020 15:04

Wandel in je bubbel een Groene Halte Wandeling!

beeld 4

Tijdens de Week van de Mobiliteit vinden op zaterdag 19 september 2020 tevens de TreinTramBuswandeldag plaats. We willen mensen kennis laten maken met het concept van onze Groene Halte wandelingen. Helaas zal het dit jaar door de coronabeperkingen niet mogelijk zijn om in groep te gaan wandelen. Daarom gaat de wandeldag digitaal. Een hele resem Groene Halte wandelingen word digitaal aangeboden, zodat ze veilig per bubbel kunnen worden gedaan.

De digitale wandelingen zullen via een link op Google Maps beschikbaar zijn, zodat ze op smartphone kunnen geopend worden. Daarnaast zal er een GPX file zijn, die je in je (wandel)GPS kan uploaden. Op je smartphoen kan je met de locatiefunctie heel makkelijk volgen of je nog op de juiste weg bent, en ook info over de route en de omgeving terugvinden

Houd zeker de activiteiten pagina in het oog, waar een lijst zal verschijnen van alle wandelingen die digitaal aangeboden worden. Ga op je gemak naar de startplaats van de wandeling, volg het parcours in eigen bubbel en beleef een hele dag wandelplezier.

groene-halte-banner 0

Heb je vragen over hoe je aan de wandeling moet beginnen? Weet je niet goed wat het voordeligste tarief is voor de trein of bus? Wil je meer weten over het concept Groene Halte? in de week van 14/09 kan op   Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en 09 223 86 12 tercht met al je vragen. Veel wandelplezier!

Groene Haltewandelingen leiden je langs de mooiste natuurplekjes in Vlaanderen. Daarenboven verplaats je je op milieuvriendelijke wijze: wandelen in combinatie met openbaar vervoer. Op milieuvlak vormt openbaar vervoer een uitstekend alternatief voor de wagen. Een bus, tram of trein vervoert vele passagiers tegelijk en stoot per persoon minder uitlaatgassen uit. Groene Halte is dus niet enkel gezond voor jezelf, maar ook voor het milieu!

Wil je meer te weten komen over de Week van de Mobiliteit, neem dan hier een kijkje.

header gedinne graide

Share/Save/Bookmark
Commentaar (1)add comment

Bollens rene said:

...
Bussen van Herk-de-stad naar Sint Truiden zijn er niet of rijden te lang op dit traject.
waarom geen rechtstreekse met stop in Nieuwerken en dan Sint truiden.
Moet natuurlijk niet alle uren maar een paar 's morgens alsook 's avonds.
 
zondag 13 december 2020 om 17:02
Stemmen: -1

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12