Home Actueel Persberichten TreinTramBus tevreden over gratis probeerabo De Lijn
TreinTramBus tevreden over gratis probeerabo De Lijn
maandag, 03 september 2018 11:51

Nieuw schooljaar begint

duimpje omhoogDe Lijn geeft 61.000 scholieren, die dit jaar voor het eerst naar het secundair onderwijs gaan, een 'probeerabonnement' van een maand cadeau.De abonnementen zijn geldig van het begin van het schooljaar (eigenlijk al sinds vorige week) tot 25 september.

TreinTramBus is verheugd over deze actie en steunt De Lijn in haar pogingen om meer mensen voor het openbaar vervoer warm te maken. "Twaalfjarigen zijn oud genoeg om alleen naar school te rijden. Wij vinden het prima dat ze dat met bus of tram doen. Jong geleerd is immers oud gedaan", aldus Peter Thoelen, woordvoerder van TreinTramBus. Dat de gebruikers van dit proefabonnement de rit ook op andere ogenblikken kunnen maken, is mooi meegenomen. Vele mensen denken er immers niet meteen aan om ook recreatieve verplaatsingen met het openbaar vervoer te maken.

TreinTramBus hoopt dat velen het probeerabonnement na afloop zullen hernieuwen en vaste gebruikers van het openbaar vervoer worden.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12