Home Actueel OV-nieuws TreinTramBus Ledendag*Webinar (ook voor niet-leden) op 21 november 2020
TreinTramBus Ledendag*Webinar (ook voor niet-leden) op 21 november 2020

webinar-5310229 640

De leden van TreinTramBus kruisten zaterdag 21 november aan in hun agenda. Op die dag zou immers hun jaarlijkse ledendag plaatsvinden in Brussel. Tot onze grote spijt zijn we door de coronamaatregelen genoodzaakt zijn om de voorziene bijeenkomst in Brussel te annuleren.

Maar… niet getreurd! Op de voorziene datum bieden we een online alternatief aan in de vorm van een webinar dat ook door niet-leden kan gevolgd worden.

Tijdens dit webinar zullen zowel beleidsmakers als OV-maatschappijen hun plannen toelichten voor de verdere ontwikkeling van het openbaar vervoer in en rond Brussel. We kunnen alvast volgende sprekers aankondigen: Elke Van den Brandt (Brussels minister van Mobiliteit) Yves Fourneau (directeur vervoeraanbod MIVB) en een vertegenwoordiger van de vervoersregio Vlaamse Rand.

Het webinar wordt georganiseerd op zaterdag 21 november van 09u45 tot 12u00. Deelname is gratis voor TTB-leden en kost €10 voor niet-leden. Indien u voor 21 november nog lid wordt, mag u uiteraard gratis deelnemen!

Vooraf registreren is verplicht en kan via deze link: https://forms.gle/rrwEqU2kP5eU8w5dA . U ontvangt in de loop van november dan een toegangslink en bijhorende informatie.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12