Home Actueel OV-nieuws Foto Van De Week 5
Foto Van De Week 5

Iedere week posten we hier een foto gelinkt aan het Openbaar vervoer in België. Dit kan gaan over alle mogelijke onderwerpen die ons aanbelangen als TreinTramBus. Met de commentaarfunctie in dit artikel horen we graag UW feedback! Doe mee met het debat en help ons de belangen van de Openbaar vervoer gebruikers te verdedigen.

infoschermen De Lijn Jacques

 

De infoborden van De Lijn geven slechts beperkte info mee, en zijn niet op alle stops aanwezig. Welke info zou jij nog graag op de borden zien staan? 

Voor de kenners onder ons, weet jij waar dit bord exact te vinden is? De lijnen die passeren zijn aangegeven, en als je goed kijkt herken je misschien iets achter het bord.

foto: Jacques Peeters

Share/Save/Bookmark
Commentaar (2)add comment

Wim said:

infoborden bij de lijn in Antwerpen zijn quasi onbestaande
In metro- en premetrostations is geen real-time info te vinden, laat staan aan de tramhaltes. In metrostation Astrid hangen wel schermen op maar ofwel zijn ze defect of als er info op staat, klopt ze voor geen meter.
Als men een goed voorbeeld wil moet men maar eens in Brussel bij de MIVB gaan kijken.
 
donderdag 20 februari 2020 om 14:08
Stemmen: +0

Dr.J said:

Liever de echte tijd dan de dienstregeliing
De tijden die op de borden - en op de website - staan zijn vaak die van de dienstregeling i.p.v. de echte tijd, en met de vele vertraagde en geschrapte ritten heb je daar niet veel aan. Hier doet niet alleen de MIVB maar zelfs ook de NMBS beter. Betreedt vanuit de Pelikaanstraat dat wat achter het bord staat en je zult het zien.
 
zaterdag 07 maart 2020 om 17:12
Stemmen: +0

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12