Home Actueel In de media Nieuwe promotiecampagne voor Railtime
Nieuwe promotiecampagne voor Railtime
maandag, 07 september 2009 15:14

Nieuwe versie van railtime.be

Het product Railtime met zijn eigen website, gele affiches en dienstverlening in de stations werd volledig vernieuwd in juni. (zie webnews 22/6) Infrabel voerde toen nog geen echte promotiecampagne uit. Daar komt vanaf vandaag maandag 7 september verandering in.

Railtime: blijf altijd op de hoogte!

Infrabel lanceert vandaag een promotiecampagne over Railtime via de meest uiteenlopende media. Doorheen de campagne loopt één rode draad: Railtime voorziet informatie die u overal vergezelt. Op een ludieke manier worden drie mensen in beeld gebracht die op de meest onverwachte plekken toch nog op de hoogte zijn van informatie over hun trein. Of u nu frietjes bestelt, geniet van uw ontbijt of alvast in het station staat, u bent altijd op de hoogte van de informatie die u nodig heeft om tijdig op uw bestemming te geraken.

Campagne is op elk medium aanwezig

Gedurende drie weken verschijnen er leuke reclamespots op de grootste Belgische televisiezenders (VTM, 2BE, één, Canvas, RTL Tvi, Club, Plug, La Une en La Deux). Naast de reclamespots worden ook advertenties gepubliceerd in alle dag-en weekbladen. En ook in de stations zal u niet naast de ludieke affiches kunnen kijken. Tot slot laat de Railtime manie u ook niet met rust op het internet. Via banners die u rechtstreeks doorverbinden met de website laat Railtime zich van zijn beste kant zien.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12