TRACK
donderdag, 10 mei 2012 09:53

Track trekt spoor tussen stations Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort

De Gentse stadstentoonstelling TRACK trekt een spoor van kunstwerken tussen de stations Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort. De treinreiziger die toekomt in het station Gent-Sint-Pieters vindt al meteen ter plaatse het eerste kunstwerk van de tentoonstelling op zijn weg. De Japanse kunstenaar Tazu Rous ontwierp een hotelkamer rond de klokkentoren van het station. Hiermee brengt de werfsituatie aan het station, een onvermijdelijke factor van hinder, een positieve ervaring teweeg. Het station, dat dit jaar zijn 100ste verjaardag viert, staat eens te meer in het middelpunt van de stad en haar activiteiten.

Wie toekomt in het station (en Track verwacht vele bezoekers uit binnen- en buitenland die maar best met de trein komen), vindt er meteen alle informatie over Track in een speciale infostand. Tijdens de hele periode van Track staat Blue-bike klaar in de fietspunten van de twee stations en het SMAK. De fiets is immers de ideale manier om Track te bezoeken.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12