Home Actueel In de media Jarig Trammuseum organiseert historische trein-tram-busdag
Jarig Trammuseum organiseert historische trein-tram-busdag
dinsdag, 29 mei 2012 11:51

DILBEEK - Het historische Trammuseum in Schepdaal vierde afgelopen weekeinde zijn vijftigste verjaardag. Nog nooit daagden zoveel bezoekers op als afgelopen zaterdag.

Ruim duizend bezoekers kwamen zaterdag een kijkje nemen in het Trammuseum en zondag bezochten nog eens een paar honderd kijklustigen de historische voertuigen in Schepdaal. Afgelopen weekend was meteen een absoluut topweekeinde voor het museum.

Dat er dit weekend zoveel mensen naar het Trammuseum kwamen, heeft zeker ook te maken de unieke treinrit die passagiers konden afleggen. Wie wilde kon vanuit Brussel of Denderleeuw de stoomtrein nemen tot in Sint-Martens-Bodegem. Van daaruit reden oude historische bussen van de vroegere Buurtspoorwegen tot aan het Trammuseum. 'We hebben dus een historische trein-, tram-, busdag georganiseerd', zegt de conservator.

Volledig artikel op http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=FI3QKQK4

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12