Home Actueel In de media Reizigerspanel: geef je mening en win mooie prijzen!
Reizigerspanel: geef je mening en win mooie prijzen!
donderdag, 31 maart 2011 12:45

reizigerspanelTreinTramBus start vandaag met een online reizigerspanel. Via korte maandelijkse enquêtes polsen we naar de mening van de treinreiziger over thema's als stiptheid, comfort, informatievoorziening, ..

Deelnemen is snel, eenvoudig en leuk. Je werkt mee aan een betere trein en bovendien maak je kans op mooie prijzen. Snel inschrijven dus!

> Meer info en registreren: www.reizigerspanel.be

Share/Save/Bookmark
Commentaar (2)add comment

Denis Dujardin said:

Wie zuur is , rijd zich beter vast in de file
Jaarlijks trein ik duizenden kilometers af. Tijd win ik er mee. Autorijden bezorgt me alsmaar meer zenuwen. In de trein kan ik als zelfstandige werken. Op spitsuren neem ik nogal vaak eerste klasse. Ik heb het er voor over om meer te betalen om mijn plooifiets veilig te zetten en met wat ruimte kunnen werken. Treinen geeft me inspiratie. Het is altijd een beetje reizen. Een beetje meewarig kijk ik vaak neer op de dagelijkse files, waar mensen vervuilend hun tijd staan te verbeuzelen. Ik blijf dit maar niet begrijpen, hoe men zich zo lemminggewijs dagdagelijks kan gedragen.
En ja de treinen zijn de laatste maanden vaak niet stipt, maar "so what"? Ga in de file staan, denk ik dan, en besef hoeveel tijd je dan pas verliest. Ik plan mijn dagen in functie van treintrajecten. Ik moet de meest diverse bestemmingen aandoen. In binnenland en buurlanden. Treinen levert me tijdswinst op want tijd hangt samen met mijn werk. Heel mijn werk is er op gebaseerd. Wat zou ik dan malen dat een trein ietwat later is? Ik kan overal werken met mijn laptop, die ik overigens meestal op de trein kan opladen . De trein is een ideale werkplek voor mij en geeft me inspiratie. En wie vindt dat Belgische treinen niet comfortabel zijn, moet maar eens in het buitenland sporen. Hij of zij zal zijn mening gauw bijsturen denk ik. Viva de trein dus.
Het enige wat ik betreur is dat er niet meer stopplaatsen zijn en er niet meer lijnen liggen op bepaalde plaatsen. Limburg bijvoorbeeld. Schromelijk slecht bediend. Ik hoop dat daar verandering in komt.
Dus: heropen sommige van die gesloten stations in plaats van dure parkeergebouwen aan stations te maken, die alweer door hun aanzuig-effect duizenden autos de weg op jagen.
 
vrijdag 01 april 2011 om 22:03
Stemmen: +1

albert said:

Limburg, onontgonnen spoorgebied.
Limburg is inderdaad nog onontgonnen spoorgebied.
Eigenaardig genoeg heeft Limburg een goed netwerk gehad maar zijn bijna alle lijnen afgeschaft.
De hele streek is hierdoor verarmd samen met het uitblijven van verbindingswegen.
De heropening van de afgeschafte Limburgse spoorwegen dringt zich dan ook dringend op.
 
zaterdag 23 april 2011 om 10:47
Stemmen: +1

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12