verhoging aanbod

1 bericht • Pagina 1 van 1

verhoging aanbod

BerichtDoor jo verwimp » 05 Nov 2015, 15:58

In deze tijden van besparing heeft De Lijn gesnoeid in het aanbod.
Maar op 1 september gebeurde het tegendeel op een lijn: tussen Asse en Brussel (214) ging de frequentie op zondag (!) van 2 naar 3 per uur.
Vreemd misschien, maar de bussen zaten constant vol, overvol zelfs. Mensen vermeden zelfs om op zondag te bus te nemen: het betekende dikwijls rechtstaan op het hele traject; erger nog: er niet meer bij kunnen en moeten wachten op de volgende bus.
Het heeft jaren geduurd voor De Lijn dat doorhad. Volgens de chauffeurs wordt naar hun opmerkingen amper geluisterd, is het beter dat de gebruikers hun stem laten horen.Nochtans heb ik meermaals gesignaleerd dat een bus 'volzet' afficheerde.
Wat op zondagmorgen overigens nog gebeurt: dan is er maar een uurfrequentie. Benieuwd of het uurrooster van volgend jaar er eindelijk rekening mee houdt.
jo verwimp
 
Berichten: 73
Geregistreerd: 29 Jul 2013, 15:42

1 bericht • Pagina 1 van 1

Terugkeren naar Bus

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12