Home Actueel Blog Enquête Aalst-Burst
Enquête Aalst-Burst
Geschreven door Grandsart Delphine   
vrijdag, 28 april 2017 16:34

aalst-burstDe trein in Erpe-Mere: altijd sneller dan de auto!

Misschien ken je de spoorlijn Aalst-Burst. De lijn, die zich door Erpe-Mere slingert, wordt in de volksmond ook het "Scholierenlijntje" genoemd. De treinen passeren bovendien vlakbij de KMO-zone van Erpe-Mere (stopplaats Erpe-Mere). Die treinen vormen een prima alternatief vormen voor de files op de N46. Nu er gewerkt wordt aan de Ring rond Aalst geldt dit des te meer. De treinen ondervinden uiteraard geen hinder van de werf op de Ring. Uit een meting bleek dat een treinrit Erpe-Mere – Aalst in de spits altijd sneller is dan een autorit.

Wij willen de trein optimaal afstemmen op uw behoeften. Dat kan, op voorwaarde dat uw jouw mening kennen. Vul vandaag nog (en zeker voor 7 juni) de enquête in op https://nl.surveymonkey.com/r/Aalst-Burst , ook als u de trein nog niet gebruikt. U maakt kans op een cinematicket voor 2 personen of een boekenbon.

Wanneer?

Opgelet: de treinen rijden voorlopig alleen in de spitsuren. In veel vakantieperiodes rijden er geen treinen. Met het Spoorlijncomité Aalst-Burst ijveren we voor een uitbreiding van het aanbod, maar daarvoor hebben we uw steun nodig.

Wat kost het?

Een maandabonnement voor de trein Erpe-Mere - Aalst kost 46,50 euro, waarvan de werkgever ongeveer 2/3 betaalt. Zelf betaal je dan maar 16,50 euro. Meer info op www.nmbs.be.

Met uw abonnement gratis op de bus!

Wat ben ik nu met mijn abonnement als er in de vakantie geen treinen rijden? Geen probleem: in de vakantieperiodes kan je met je treinabonnement de bus nemen op de lijnen 81, 91, 92, 94, 96, 33, en de belbus.

Vul de enquête in! 

Het Spoorlijncomité Aalst-Burst streeft naar concrete verbeteringen. Wij willen graag weten wat u ervan vindt, ook als u de trein (nog) niet gebruikt. Surf vóór 7 juni naar https://nl.surveymonkey.com/r/Aalst-Burst om de enquête in te vullen. Een onschuldige hand loot enkele cinematickets en boekenbonnen uit onder de deelnemers.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (1)add comment

Sabine Boeykens said:

trein Aalst-Burst
Beste, deze Paasvakantie (april 201smilies/cool.gif rijdt de trein Burst-Aalst (uitzonderlijk ?) wel. Ik weet niet aan wie of wat wij dit te danken hebben. Misschien heeft uw enquête van vorig jaar resultaat opgeleverd ?. In ieder geval : een dikke merci voor uw inzet voor het behoud van het scholierentreintje !!.
Mvg, Sabine
 
donderdag 05 april 2018 om 07:50
Stemmen: +0

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12