Home Actueel Blog Gezocht: student-figuranten voor promotiefilmpje 'Goe Gefietst'
Gezocht: student-figuranten voor promotiefilmpje 'Goe Gefietst'
Geschreven door Grandsart Delphine   
woensdag, 22 februari 2017 14:01

goegefietstVan 21 maart tem 26 april 2017 kan elke student in Gent deelnemen aan ‘Goe Gefietst’, een wijze wedstrijd die gemaakt is door studenten voor studenten.

  • Doel van deze actie? Meer studenten aan het bewegen krijgen! 
  • Waarom?  Het is gezonder, beter voor de portemonnee (geen tank of parkeerplaats te betalen), je krijgt er een strakke(re) kont van én bovendien kunnen de deelnemers zotte prijzen winnen!  
  • Wat valt er te winnen? Een betere conditie natuurlijk! Daarnaast ook cinematickets, fietslichtjes, food vouchers, jaarabonnementen StudentEnMobiliteit, een gratis vat enz.

We willen de actie lanceren met een leuk promofilmpje. Voor de opnames hiervan zoeken we een 40-tal enthousiaste studenten die zich een tweetal uurtjes willen vrijmaken om te ‘supporteren’ voor fietsende studenten die de strijd aangaan. De opnames vinden plaats aan de hoofdingang van de Blandijnberg in Gent op woensdag 1 maart 2017 van 9u-11u. Wij voorzien een ontbijtkoek voor alle deelnemers. Om een idee te hebben over het aantal deelnemers (en hoeveel koeken we moeten voorzien) vragen we om u te registreren via dit formulier.

Nog vragen? Stuur een mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 09/ 223 86 12. Schrijf je in via deze link! Stuur deze oproep door naar iemand die je kent. Hoe meer deelnemers, hoe wijzer het filmpje! Groetjes en hopelijk tot 1 maart!

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2017 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12