Home Actueel Blog Duurzaam op uitstap
Duurzaam op uitstap
Geschreven door Grandsart Delphine   
dinsdag, 12 juni 2012 09:51

Het is weer lente en mooi weer: ideaal voor een uitstap! Een leuke optie? Ga wandelen, fietsen of een terrasje doen in één van de provinciale domeinen. Een geslaagd dagje uit gegarandeerd! Om het nog leuker te maken, zijn de provinciale domeinen ook goed bereikbaar met fiets, bus of trein. TreinTramBus en Bond Beter Leefmilieu roepen daarom iedereen op om duurzaam op uitstap te gaan.

Tijdens drie zomerevents in provinciale recreatiedomeinen maak je als bezoeker kennis met de mogelijkheden om je met de fiets of het openbaar vervoer te verplaatsen. Je kan er minder courante twee- en driewielers uittesten en je kennis over mobiliteit bijschaven. Duurzame bezoekers kunnen er op de dag van het event rekenen op een leuke attentie, deelnemen aan een duurzame mobiliteitsquiz of een ritje maken in de 'flintstonesbus'!

En ... wie er niet kan bijzijn kan wél nog steeds deelnemen aan onze mobiliteitsquiz. Wie meedoet maakt kans op leuke prijzen!

De acties gaan dit jaar door:

  • op zondag 17 juni in het Vrijbroekpark in Mechelen (Rozenfeesten)
  • op woensdag 27 juni in Puyenbroeck in Wachtebeke (Popeiland)
  • op zaterdag 18 augustus in Raversijde in Oostende (Atlantikwallweekend)

Meer informatie: www.duurzaamopuitstap.be

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12