Home Actueel Blog Presentaties studiedag Spoor2020
Presentaties studiedag Spoor2020
Geschreven door Kees Smilde   
vrijdag, 09 maart 2012 15:50

Studiedag

Op 8 maart 2012 organiseerde TreinTramBus een studiedag over het toekomstige spooraanbod. Er is geen woordelijk verslag maar we geven hier de presentaties weer:

Share/Save/Bookmark
Commentaar (1)add comment

Marko Chinitor said:

Studiedag
Het was een heel afwisselende, leuke en ook deels leerrijke ervaring. De omkadering en catering waren AF, meer valt er niet over te zeggen. De uiteenzettingen waren boeiend (alleen was het spijtig dat minister Magnette niet zelf aanwezig was), vooral de uiteenzetting van het Zwitserse spoor door de heer Oldenziel waren zeer interessant, leerrijk en ook verrassend (met véél ideeën voor de NMBS) alleen zagen we alleen de positieve kanten ervan. Hij sprak niet over wat de oplossingen waren als er problemen qua infrastructuur of materieel zouden opduiken. Ook de historische uiteenzetting van de IC-IR'plannen en de uiteenzetting van de heer Stynen waren heel boeiend om te volgen. Het minpunt was de uiteenzetting door mevrouw Lambrecht: ik kon haar soms nauwelijks volgen, doordat mijn kennis van het Frans belabberd is, plus het waren té veel cijfers en statistieken (zeer saai dus). De heer s'Heeren had ook een mooie uiteenzetting, maar het was ZEER vaag en VEEL te algemeen. Nergens werd duidelijk wat in een regio ECHT zou veranderen. En helaas was hij niet altijd even goed hoorbaar, doordat hij niet altijd juist voor de micro zat als hij sprak. Het panelgesprek was ook interessant, alleen jammer dat er te weinig tijd was voor interactie vanuit de zaal zelf.
Buiten deze minpuntjes, was het een zeer onvergelijke dag, op alle vlakken.
 
vrijdag 09 maart 2012 om 23:11
Stemmen: +1

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12