Home Actueel Blog Lancering filmwedstrijd Spoorlijncomités
Lancering filmwedstrijd Spoorlijncomités
Geschreven door Evelien Marlier   
zaterdag, 05 november 2011 17:03

Nu de waarzegster en de tovenaar met hun caravan naar het zuiden getrokken zijn is het tijd voor het tweede deel van de najaarscampagne: de filmwedstrijd! Maak een leuk filmpje of een mooie fotoreeks over de trein, post deze op onze facebookpagina 'Spoorlijntjes' en maak kans op fantastische prijzen!

Deelnemen kan alleen of samen met je vrienden. Het filmpje met de meeste 'likes' wint 200€, dat met het 2e meeste 'likes' 100€ en het origineelste filmpje, dat de juryprijs in de wacht sleept krijgt ook nog eens 100€. Daarnaast zijn er ook nog andere leuke prijzen te winnen!

Hoe deelnemen? Het enige dat je hoeft te doen is een origineel filmpje posten over de trein / het station op onze facebookpagina, het filmpje taggen en ‘sharen' met je vrienden. Let wel: hou het fijn en focus op positieve aspecten van trein en spoorlijn.

Geen inspiratie? Kijk dan hierboven eens naar de filmpjes die wij gemaakt hebben als voorbeeld!

De wedstrijd loopt van 7 november tem 21 december. Het wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.

Geen inspiratie voor een filmpje? Misschien bedenk je wel een leuke treinspreuk en maak je kans op een ontbijt met bubbels op de trein! Of ... stuur eens een leuke Railwenskaart naar een medereiziger.
> Meer informatie over deze actie

Meer informatie over het project 'Spoorlijncomités' vind je hier.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12